Profesorat


pizarra

INF Institut Numància Formació és una institució acadèmica amb una gran trajectòria professional que té com a missió la formació de persones per tal d’aconseguir un alt nivell de competència professional i personal.

Creiem fermament en el nostre objectiu: l’excel · lència acadèmica. Per aconseguir-ho, el principal patrimoni de INF són els nostres professionals. L’equip docent el formen llicenciats universitaris amb àmplia experiència, preparats en cadascuna de les matèries que imparteixen, amb un compromís ferm de rigor intel · lectual i servei públic. Això unit a projectes i iniciatives al servei d’una formació excel · lent, ens ha convertit en centre de referència de qualitat en el nostre sector.

La nostra llarga experiència ens ha permès conèixer i dissenyar la formació que necessites ja sigui presencial, semipresencial o a distància de manera que puguis combinar-la amb el teu treball o amb els teus estudis. 

En INF treballem contínua i activament en la recerca de noves solucions als reptes de les persones i el coneixement per optimitzar la gestió del teu temps i els teus resultats. Si t’exigeixes a tu mateix, nosaltres ens exigim al màxim: tenim les eines, l’experiència i la professionalitat per aconseguir els nostres objectius comuns. 

ALS TEUS OBJECTIUS SÓN EL NOSTRE COMPROMÍS I ÉS PER AIXÒ QUE CUMPLIRAN