Tècnic Superior en Dietètica


Tècnic Superior en DietèticaAquest curs de tècnic superior en dietètica et prepara perquè puguis presentar-te amb totals garanties a les proves lliures d’obtenció del títol oficial de Formació Professional.

En finalitzar els teus estudis podràs exercir la teva activitat professional en el sector sanitari públic i privat , en empreses privades del sector o creant la teva pròpia empresa perquè estaràs capacitat / a per :

  • Organitzar i gestionar , al seu nivell , l’àrea de treball assignada en la unitat / gabinet .
  • Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col · lectius , segons les seves necessitats nutricionals .
  • Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col · lectius , segons la seva patologia específica .
  • Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar la seva qualitat higiènic – dietètica .
  • Supervisar la conservació , manipulació i transformació dels aliments de consum humà . Promoure la salut de les persones i de la comunitat a través de l’educació alimentària , mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut .
T’oferim el sistema de formació que s’adapti a tu perquè aconsegueixis el teu títol de tècnic superior en dietètica: presencial, semipresencial i online amb pràctiques per a la teva complet aprenentatge. ¡TU TRIES!    SOL·LICITAR INFORMACIÓ

[wpspoiler name=»Requisits» ]

Tenir 20 anys l’any de realització de la prova i reunir un dels seguents requisits:

  • Posseir el títol de Batxiller o un nivell acadèmic superior, el títol de Tècnic superior o de Tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics, o haver superat el COU o el segon curs de qualsevol modalitat de Batxillerat experimental.
  • Haver superat la prova d’accés a cicles formatius de grau superior.

Si no tens els requisits d’estudis nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho. Informa’t AQUÍ[/wpspoiler]

[wpspoiler name=»Pla de formació» ]

  • Organització i gestió de l’àrea de treball assignada en la unitat / gabinet de dietètica. 
  • Alimentació equilibrada. 
  • Dietoteràpia. 
  • Control alimentari. 
  • Microbiologia i higiene alimentària. 
  • Educació sanitària i promoció per a la salut. 
  • Fisiopatologia aplicada a la dietètica. 
  • Relacions en l’Entorn de Treball (R.E.T.). 
  • Formació i Orientació Laboral (F.O.L.)​​. 
  • Formació en Centres de Treball (F.C.T.).

Es pot obtenir l’exempció parcial o total del crèdit de formació en centres de treball convalidándolo amb experiència laboral.[/wpspoiler]

[wpspoiler name=»Sortides professionals» ]

  • Tècnic en Dietètica i Nutrició. 
  • Dietista. 
  • Responsable d’alimentació en empreses de càtering. 
  • Tècnic en higiene dels aliments. 
  • Consultor d’alimentació. 
  • Educador sanitari. 
  • Podran treballar tant en atenció primària com en els serveis generals de promoció de la salut. També en els sectors d’hostaleria, restauració i indústries alimentàries. 
  • Els principals subsectors on pot desenvolupar la seva activitat són: 
  • Atenció primària i comunitària: promoció de la salut, consultes, unitats de suport (salut mental, pediatria, higiene bucodental i geriatria). 
  • Salut pública: serveis d’higiene dels aliments. 
  • Serveis generals hospitalaris: unitats / serveis de dietètica i nutrició. 
  • Serveis de Restauració: cuines d’hospitals, empreses de càtering, restaurants i hotels, menjadors colectivos.la audició en equips assistencials.[/wpspoiler]

[su_quote]Titulació Oficial de Tècnic Superior en Dietètica un cop superats els exàmens de la prova lliure convocats anualment per l’organisme oficial competent. [/su_quote]