Cursos


cursos

L’èxit de la formació professional és un fet contrastat, els resultats d’ocupació obtinguts demostren que més de la meitat dels joves que estudien un cicle formatiu de FP tenen garantida una sortida professional. Més de la meitat troben feina en els sis primers mesos des de la finalització del cicle formatiu.

El 65% dels estudiants troben feina dins de la seva especialitat. Aquestes dades indiquen que la FP és una via immillorable per a tots aquells que busquen una formació tècnica que els faciliti un lloc de treball.

«Les últimes modificacions en les normatives que regulen la Formació Professional al nostre país, a través del Reial Decret 1538, permeten que els alumnes puguin preparar les proves lliures que permeten accedir a una titulació oficial de Formació Professional.

En Institut Numància Formació posem a la teva disposició diferents cursos, els millors professionals, les millors tècniques i els millors materials perquè aconsegueixis la teva titulació mitjançant un mètode dinàmic i totalment adaptat a les seves necessitats. Si busques garantia d’èxit, Institut Numància Formació és el teu centre.

El 100% dels alumnes que segueixen el nostre pla formatiu aconsegueixen el seu objectiu. Tu pots ser el següent.

[su_quote] Si vols estudiar un ofici per treballar d’allò que t’agrada … L’FP és la teva elecció [/su_quote]

Tens tres modalitats d’estudi a escollir: presencial, semipresencial i online. ¡TU TRIES!  SOL·LICITAR INFORMACIÓ